Şanlıurfaspor deplasmanda beyaz grup lideri Gümüşhanespor ‘ a son dakika golü ile adeta futbolcular, teknik ekip ve taraftar olarak bizlerde yıkıldık, Şanlıurfaspor daha önce deplasmanda Karşıyaka ve Hacettepespor maçlarından yenilgiyle ayrıldı, ama bol gol pozisyonlarından yararlanamamıştı. Fakat dünkü maçta ceylanlar deplasmanda lider ile oynamanın verdiği stres ile galibiyet için bir şeyler yapamadı ilk yarıda Feridun Kıroğlunun sol kanattan ceza sahası içerisine girip kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyon var, birde sağ kanattan geldiği ve rakip futbolcunun dokunduğu top kaleciye gitmiş ve pozisyondan faydalanamamıştık bu kaçan pozisyonlardan sonra alınacak en iyi puanın 1 puan olduğunu düşünerek öğle mücadele etti, deplasmanda yenemiyorsan yenilmemekte çok önemliydi fakat son saniye golü bizleri derinden üzmüş oldu.

Ben sezon başından bu yana takımın forvetsiz maçlara çıktığını dile getiriyorum, kanatlar da Hüseyin kala ve Feridun’un gününde olmalarından geçmiş maçları kazanabiliyorduk, ama dün ki maçta bu iki oyuncu da katkı sağlayamayınca takımın gol yollarındaki sıkıntıyı direk bu maçta görmüş olduk.

Ara transfer dönemine 2 hafta gibi bir süre kaldı kendi sahamızda Zonguldak Kömürspor ve Kahramanmaraş deplasmanından galip gelip 33 puan ile kendimizi ilk 4.sırasında yer buluruz diye düşünüyorum. Teknik direktör Ali Tandoğan hoca ve yönetim kurulu titiz bir şekilde alacağı oyuncuları gözden geçirmesi gerekiyor, takıma destek sağlayacak 2 forvet oyuncusu , 1 orta saha 10 numara pozisyonunda top dağıtabilecek bir oyuncu ve 1 tanede defansın ortasına 1 oyuncu alınır ise bu takımın 2 yarı daha güzel işler yapacağına inanıyorum.Taraftar karamsar olmasın bu takım sezon sonu ilk 4’ün içerisinde olacaktır zaman zaman inişli çıkışlı sonuçlar alacağımızda düşünülürse takım olarak sezon sonu hedefe ulaşıp 1.sırada tamamlamak ve şampiyon olmaktır.

Yenildiğimiz maçlar sonrası hep hakeme yükleniriz ya verdiği ve vermediği kararları tartışırız, dün oynanan maçta Kocaeli A klasman hakemi Alper Çetin’in bu kadar üst düzey bir maçı tecrübesi ile çok güzel yönetti sezon başından bu yana Şanlıurfaspor maçına bu kadar güzel bir hakem gönderilmemişti bu konuda MHK tebrik ediyorum ve bu gibi güzel hakemlerin maçlarımıza devamlı gönderilmesine istiyoruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49