Şanlıurfaspor sezon başından bu yana 45 dakikalık oyunu ile maç kazanmayı planlıyordu. Bazı maçlarda ilk yarı iyi bir futbol sergileyen urfaspor , bazı maçlarda ise 2.yarı oynadığı futbol ile puan almaya çalıştı.Oysa şampiyonluğa oynayacak takımların oyununu en az 75 dakikaya yayması lazım ve maç kazanması gerekiyor.
Bu ligde şampiyon olmak istiyorsak iyi mücadele etmek gerekiyor, bireysel futbolcu olarak değil takım oyununu sahaya yansıtmak lazım. Antalyaspor maçının İkinci yarısında oynanan futbolu şanlıurfaspor oynarsa Play-Off da rahat bir şekilde oynarız. Play-Off da zaten iki maç yaptıktan sonra süper lige çıkarız. Aslın da Şanlıurfa da bu potansiyel var , taraftar,yönetim,sivil toplum kuruluşları ve siyasi destek var. Şanlıurfaspor’a seri bir galibiyet gerekiyor.
Antalyaspor maçına takım olarak iyi başlamış olsak ta üst üstü yapılan hatalardan yenilen 2 gol takımın moralini bir hayli bozdu, ilk yarıda gelmeyen gol maçın sıkıntılı geçmesine neden olacağını düşünürken Şanlıurfaspor takımı iyi bir geri dönüşüme imza attı. Zenke’nin ceza sahasında kaçırmış olduğu gol pozisyonundan sonra taraftar çıldırdı. Son dakikalarda Şanlıurfaspor geriye çekilmesinden dolayı Antalyaspor Kanatlardan yüklenmeye başladı ve son saniye golü ile Antalyaspor Gap Arena Stadyumundan gelip gelmiş oldu.
Hafta içi Cuma günü olmasına rağmen Şanlıurfaspor Taraftarı maça ilgi göstermiş oldu. Takıma 90 dakika destek verdiler ve görevlerini yerine getirdiler. Bazı taraftarlar küçük çapta olaylar yapmış olsa da maçın mağlubiyeti ve stresinden oluşmuş olabilir, Cihat hoca maç sonrası istifa sinyalleri vermesi güne damgasını vurmuş oldu. Cihat hocanın bu kararına yönetim kurulunun toplantısında karar verilecektir.
Şanlıurfaspor takımı sezon başında iyi bir takım kurdu ama bir türlü takım oyununu ortaya yansıtamadılar, ikinci yarı yapılan transferler de takıma uyum sağlanamadı.Önümüzde oynanacak 15 maç var ve altın değerinde puanlar Şanlıurfaspor bekliyor.
 Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49