Sezon başında şampiyon parolası ile lige başlayan Şanlıurfaspor ne hikmetse ligin bitmesine yakın ecel terleri dökerek ligde kalmayı başarıyordu, fakat bu sezon düşme hattındaki takımlarla puanlar çok yakın ve Şanlıurfaspor’un kalan 3 maçın ilk 2 tanesi deplasman da  son maç ise kendi sahasında oynayacak.Bu oynanacak 3 maç da 6 puan almamız şart oldu. 
Takım üzerinde problem varmış gibi görünüyor neden mi ? futbolcular isteksiz bir şekilde maçlara çıkıp oynuyorlar havası var, kendi sahanda oynadığın bir maç da yenilebilirsin bunu anlarım ama 70 dakika sahada oynanan futboldan aciz bir şekilde mücadele ettiklerini gördükten sonra, buna hiçbir anlam veremiyorum yönetim , teknik ekip ve futbolcular arasında bir sorun olduğu açıkça ortada yoksa bu kadar formu düşük bir takım düşünemiyorum. 1-2 futbolcunun performansı kötü olabilir ama gel gör ki 11 futbolcunun da bir varlık gösterememesi kafalarda soru işareti olarak kalıyor.
Sezon sonu mevcut yönetimin devam edeceğini düşünmüyorum, kongre olacaksa da sezon bittikten hemen sonraki hafta kongrenin bitmesi gerekiyor,  yeni gelecek yönetimin önü açılmalı ve yeni sezona teknik direktör ve futbolcuları oluşturması açısından zaman kaybı olmaması çok önemli,  kongrede 2-3 listenin yarışacağını düşünüyorum, bu saatten sonra oluşacak listede hiçbir siyasi güç gözetmek sizin Şanlıurfaspor’a hangi liste faydalı olacaksa kongre üyeleri ona göre oylarını kullanacaklardır diye tahmin ediyorum.
Şanlıurfaspor’un ligde kalabilmesi için Boluspor maçını galip gelmiş gibi hemen bugün galibiyet primini hesaba yatırılması gerekiyor , Bolu’ya futbolcular ve eşleri ile bir aile orta mı kurulup bugünden Bolu’ya gidilmesi önemli olur ve futbolcular üzerindeki büyük bir etki yapar diye düşünüyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49