Nefes alabiliyor, görebiliyor ve işitebiliyor isek ve de bunlarla birlikte hareket edebiliyor isek bizleri yaratan Cenab-ı Allah”a ne kadar hamd ve şükür etsek azdır.
Evet, bizleri yaratan Cenab-ı Allah”a her şeyden önce vermiş olduğu sağlık, mutluluk ve huzur için sonsuz hamd ve şükürler olsun.
Ne oldum? Değil!
Ne olacağım? Sorusuna bir kul olarak her dakika kendi kendimize sormamız gerekir.
Neden?
Çünkü bir dakika, hatta bir saniye sonrasında başımıza neler gelebileceğini, insan olarak neler yaşayabileceğimizi kim bilebilir ki?
Vücut ateşimizin bir derece yükseldiğini ya da düştüğünü kabul edelim.
Bununla birlikte yine büyük ya da küçük tansiyonumuzun bir derece yükseldiğini ve ya düştüğünü kabul edelim.
Genel durumumuz nasıl olur?
Tek kelime ile BERBAT!
İşte yatıp kalkalım ve Allah”ımıza bize bahşettiği sağlık, mutluluk, huzur ve güzellikler için şükürlerde, hamdlarda bulunalım.
Sevgili dostlarım.
Kıymetli okurlarım.
Saygın insanlar.
Bundan tam 120 gün önce yani 5 Kasım”dan bugüne kadar sizlerle bu köşemden uzak kaldım.
Nedeni, Açık Kalp Ameliyatı olmam ve sonrasında sağlıkla ilgili dikkat etmem gereken önemli noktalar.
15 Kasım”da İstanbul”da hamd olsun başarılı bir Açık Kalp ameliyatı oldum. Gerek ameliyatım öncesi teşhis ve tanıyı koyanlar, gerek Ameliyatımı gerçekleştiren Doktorlarımız, gerek ameliyatımda beni yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere sevenlerim, dostlarım, kardeşlerim, akırbalarım ve arkadaşlarım ile ameliyat sonrasında beni bir an bile yalnız bırakmayan ziyaretleri, muhabbetleri ve güzel dilekleri ile yanımda olan herkese ama herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.
Uzun süre sizlerden ayrı kaldım. İnşallah bugünden itibaren imkân bulduğum kadarı ile yine sizlerle bu köşemde birlikte olmaya gayret edeceğim.
Ola ki yazılarımda bilmeden herhangi bir sürçü lisanda bulunur isem şimdiden hepinizden af diliyorum.
Hepinizi seviyorum. Sevgi ve Sağlık ile kalınız… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49