Urfaspor’da kamp neşeli bir şekilde devam ediyor Cihat Arslan nezaretinde çalışmalara son hızıyla sürmekte,kampa son olarak eski oyuncumuz Volkan Okumak’ın katılmasıyla Sol kanat eksikliğimizde giderilmiş oldu Cuma günü süper lig takımı Karabük ile bir hazırlık maçı yaptıktan sonra hatfa sonunda Ankara Polatlı İlçe Stadyumunda Oynanacak Olan dörtlü Turnuva’ya katılacak ve bu müsabakalarda takımın eksikliklerin görmem acısından bizim için çok iyi olacaktır.
Yönetim kurulu Transferi bitirdiklerini ifade etti takım olarak ihtiyaç duyulan tüm bölgelere transfer yapıldığını yeni sezona bir sakatlık ve sıkıntı çıkmaması en büyük temenlimiz Teknik Yönetim ihtiyaç duymaları halinde yönetim olarak hazır olduklarını ifade ettiler.
Cihat Arslan hoca takım yapılşavak maçlardan sonra hazır hale geleceklerini ve 23 Ağustos’da Şanlıurfa da Adanaspor maçı hazırlıklarına devam edeceklerini bildirdi.
Yönetim kurulu Pasolig kartlarını taraftarın bir an önce alıp maç haftası zorluk çekmemelerini istedi.Bu sezon ilk defa kombine kartların pasolig kartlarına yükleme yapılması münasebetiyle taraftarlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
Bir Sonraki Yazımda Görüşmek Dileğiyle....... 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49