Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de araca silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti, 4 tutuklama

Olay, 27 Ağustos 2023 tarihinde Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde olan Hasan Atmaca'nın (64) kullandığı otomobile, peş peşe uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Atmaca ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Hasan Atmaca'nın hayatını kaybettiği belirledi. Hasan Atmaca'nın cenazesi, otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Viranşehir ilçe Jandarma Komutanlığı şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 4 ay süren araştırmanın ardından zanlıların Viranşehir ilçesine bağlı 3 mahallede olduklarını tespit edildi. Belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılana aramada 5 Ruhsatsız Tabanca, 1 adet çelik yelek ve 200 adet çeşitli ebatlarda mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 şüpheli işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi. Adliye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı.7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49