Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Aşevini Ziyaret Etti

Aşevi sorumluları Ali Kılıç ve Abdülaziz Kutluay’dan aşevinin çalışmaları, yardım alan aile sayısı ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Vali Erin, vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Aşevinde vatandaşlara kendi eliyle yemek ve ekmek dağıtan Vali Erin, burada çok hayırlı bir hizmetin yıllardır devam ettiğini belirterek, “Yirmi beş senedir kutsal bir vazifeyi icra eden kardeşlerimizin fakir ve yardıma muhtaç insanlara sağladıkları katkıyı görmüş olduk. Yemeklerin, hijyenik ve sağlık açısından oldukça iyi bir ortamda hazırlandığını gördük. Her türlü takdiri hak eden bir hizmet olduğunu belirtmek gerekiyor. Buranın kurumsal bir yapıya dönüşmesinde, fikir bazında ve icrai olarak emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bugün de Ali ve Aziz Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Günlük iki bin aileye, yaklaşık 10 bin kişiye yetecek kadar yemek hergün burada hazırlanıyor, fakir ve yardıma muhtaç ailelerimize ulaştırılıyor. Bunu takdir etmeyeceğiz de, buna teşekkür etmeyeceğiz de ne yapacağız. Üç aydır görev yaptığım Şanlıurfa’da kendimde biraz kabahat buluyorum. Biraz gecikmiş bir ziyaret olarak gerçekleşmiş olduğunu ifade etmek lazım. Hem bu derneğimizin devamını sağlayan, bugün burada aramızda bulunan hem de gönüllü olarak katkı sunan tüm vatandaşlarımıza, her vesile ile fakirin, muhtacın yanında olan bir halkımız var. Katkılarını esirgemeyen vatandaşlarımıza da bu vesile ile teşekkür ediyorum. Şunu ifade edebilirim, gönül rahatlığıyla Şanlıurfa Aşevi Derneği’ne yardımlarını devam ettirsinler hatta artırsınlar. Çünkü yaptıkları yardımlar hem dünyalarını hem ahiretlerini kurtaracak yere ulaşıyor, bundan emin olsunlar” dedi.

Şanlıurfa Aşevi Derneği yöneticilerinden Ali Kılıç ise, Vali Erin’in aşevine gelerek hem vatandaşlarla ilgilenmesi hem de aşevinin faaliyetlerini yakından görmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, Vali Erin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Devlet büyüklerinin, Valilerin, Belediye Başkanlarının derneği ziyaret etmesinin ve çalışmaları yakından görmesinin faaliyetler için kendilerine şevk verdiğini kaydeden Kılıç, dernekten yardım alan vatandaşlar ve dernek yöneticileri adına şükranlarını sundu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaValıAsevıErın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49