Öne Çıkanlar rodrıguez GSS borcu olanlar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi saglık Hakkında 9 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da ödüllü yarışma düzenleniyor
Müzik alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na dahil edilerek türküleri, halk oyunları ve müziği ile “UNESCO Müzik Şehri” unvanını alan Şanlıurfa’da okullar arası koro ve halk oyunları yarışması düzenlenecek.
UNESCO Müzik Şehri unvanının alınmasına katkı sağlayarak, geleneksel Şanlıurfa kültürünün yaşatılması, yaygınlaştırılması ve tanıtımının yapılması amacıyla “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında 3. Okullar Arası Valilik Kupası Koro ve Halk Oyunları Yarışmaları ŞURKAV tarafından gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eyyübiye Belediyesi’nin katkılarıyla ŞURKAV tarafından düzenlenecek olan koro yarışmalarında 13 ilçe ön elemelerini yaparak ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birincilerini belirleyerek, 17-18-19 Nisan 2024 tarihlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda yapılacak olan Valilik Kupası koro yarışmalarına katılacak. Halkoyunlarında ise 13 ilçeden İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde 115 okul 24-25-26 Nisan 2024 tarihlerinde 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Valilik Kupası halk oyunları yarışmalarına katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49