Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Urfa’da küçük çocuğun şüpheli ölümü

Edilen bilgilere göre, Kur’an Kursuna giden öğrencileri götüren Bir firmaya ait servis sabah öğrencileri Kur-an kursuna götürür, ikindi saatinde öğrencileri almak için araca gelen servisi şoförü Mustafa sara hastası olduğunu belirtilen S.A isimli 5 yaşındaki çocuğu servis içerisinde baygın bulur. Hemen hastaneye kaldırılan küçük çocuk hastanede öldüğü saplandı olayla ilgili servis şoförü gözaltına alındı. Sara hastası küçük çocuğun serviste bayıldığı veya farkedilmediği şüpheliler üzerinde duran polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCocukKucukSara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49