Öne Çıkanlar valı bakan Haliliyede Ramazan Denetimi haliliye Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Urfa"da feci kaza, 2 ölü
Edinilen bilgilere göre; Siverek İstikametinden Adıyaman istikametine giden Abdurrahman Akgün (41) yönetimindeki 48 SJ 029 Plakalı hafif ticari araç Siverek Adıyaman karayolunun 30 kilometresinde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metrelik uçurumdan yuvarlanarak şarampole devrildi.
Meydana gelen kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken itfaiye ve jandarma ekipleri uçurumdan düşen aracın içinden savrulan yaralıları ambulansa taşıdı.
Kazada olay yerinde hayatını kaybeden 1 yaşındaki Mifa Nisa Ekinci ile Elif Naz Köroğlu (25) Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, 3’ü ağır 6 kişide yaralandı.
Yaralılardan Azra Ebrar Köroğlu (1), Aleyna Köroğlu (5), Medine Köroğlu (38) ile Abdurrahman Akgün (41) ile isimleri belirlenmeyen 2 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49