Suruç'ta kamyon ile traktör çarpıştı, 2 yaralı Suruç'ta kamyon ile traktör çarpıştı, 2 yaralı

İçerisinde tenis kortu, eğitim otağı, çok amaçlı salon, kamelyalar, çocuk oyun alanı, gezinti alanları ve özel günler için fotoğraf çekim ortamları oluşturulan Batıkent Botanik Parkı’nda son düzenlemelerini yapan Eyyübiye Belediyesi, ilçeye 16 dekarlık bir yaşam alanı daha kazandırdı.

Bünyesindeki eğitim otağıyla, bugüne kadar üniversiteye yolcu edilen binlerce gence de önemli desteklerin sağlanacağı Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki botanik parkta, ailelerin güzel vakit geçirmesi için de tüm ayrıntılar düşünüldü.

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında yüzlerce çeşit çiçekleri, çok geniş yeşil alanları ve tertemiz havasıyla vatandaşları kucaklamaya hazır hale getirilen parkın açılışı, son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak.

Yanı başındaki diğer park alanları, aile otağı ve kamuya açık belediye tesisleriyle Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yaşayanların hayatına değer katacak projenin bir benzeri de Osmanlı ve Yenice Mahalleleri’nin ortasında yapılan KİTO Deresi Yaşam Parkı’nda uygulanıyor.