Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

 Urfa'da adaylar görücüye çıkıyor
Türkiye'de erken seçim kararın alınmasıyla birlikte milletvekili kesin listeleri 18 Eylül'de YSK'ya teslim edilecek,  son iki seçimde rekor aday adayın müracaat ettiği Şanlıurfa'da adayların Eylül'in ilk haftasında çıkması bekleniyor.
7 Haziran seçimlerin ardından hükümet kurulamadı Türkiye tekrar erken genel seçime gidiyor. Aday adayında rekorun kırıldığı Şanlıurfa'da aday adayların şimdiye kadar çıkmaması seçimin gidişatını belirleyeceğine benziyor.
1 Kasım  Genel Seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olması için adlandırılan isimler gelecek hafta içersinde piyasaya çıkması bekleniyor. Bir çok adayın Ankara'nın yollara aşındırdıkları gelen bilgiler arasında yer alıyor. 3 Dönem kuralına takılan isimlerin tekrar aday olması mevcut yeni aday adayların önünde en büyük engel olacağı gösteriliyor. Aday adaylık konusunda en fazla çekimser kalanların ise çeşitli kurumlarda üst düzey bürokratların olduğu öğrenildi. İstifa etmek isteyen memurların en çok zorda kaldığı nedenlerden birinin de istifa sürecinin çok kısa olduğu gibi istifa süreci ile seçim aralığının çok dar olduğu gösteriliyor. Ayrıca partideki belirsizlik memur aday adaylarının gözünü korkutuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49