Öne Çıkanlar Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Havalı Kornalar İmha Edildi kavga GSS borcu olanlar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi

Bu haber kez okundu.

Urfa halkından Canpolat'a coşkulu destek…

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katılımıyla Şanlıurfa'da aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Urfalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, büyük bir coşkuyla karşılandı. Eşiyle birlikte 11 Nisan Kapalı Spor salonuna girer girmez alkışlar ve tezahüratlar alan Canpolat, ilk olarak halkı selamladı.

CANPOLAT: HALİLİYE'YE HALKI BİZİ YALNIZ BIRAKMADI!

Aday tanıtım toplantısından önce, kendisini yalnız bırakmayan başta teşkilat mensupları olmak üzere tüm Haliliye halkına teşekkürlerini ileten Canpolat, "Bugün burada bizi yalnız bırakmayan ve sonuna kadar desteklemek için gelen tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah bu coşku 31 Mart gününe kadar sürecek ve 1 Nisan’da bu coşkuyu tüm Şanlıurfa ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Numan Kurtulmuş tarafından tanıtılmak üzere çağrılan Canpolat, vatandaşların "Haliliye seninle gurur duyuyor" tezahüratları eşliğinde sahneye çıktı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49