Öne Çıkanlar valı bakan Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu haliliye

Bu haber kez okundu.

Urfa'daki hortum dayağında flaş gelişme!
Olay Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Sırrın mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, oto lastikçide çırak olarak çalışan 17-18 yaşlarında olduğu öğrenilen bir genç, sürekli işten kaçtığı için buna sinirlenen lastik ustası ile çırak arasında tartışma çıktı. Lastik ustası genci bir köşeye sıkıştırarak eline aldığı hortumla alarak, genci defalarca vurdu. Lastik ustası tarafından hortumla defalarca vurulan genç daha sonra acılar içinde iş yerinden ayrıldı. Dükkanda yaşanan anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Tepki çeken görüntüler üzerine çırağını hortumla döven M.D. adlı kişi, Şahsın kimliğini ve adresini belirleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli, Adli Kontrol ve yurtdışı yasağı ile serbest bırakıldı.
AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI
Hortumla dayak atılan gencin ailesi Emniyette verdiği ifade de Usta'dan şikayetçi olmadıklarını ve ailenin kendilerinin ustaya çocuğa sahip çıkmasını sürekli iş yerinden kaçtığından dolayı Usta'ya da çocuğa sahip çıkması ve iş yerinden kaçmaması yönünde telkinde bulundukları belirtildi.
USTA , AMACIM KORKUTMAKTI
Çırağını hortumla döven ve görüntüleri üzerine polis tarafından gözaltına alınan Usta M.D. ise ifadesinde ailenin kendisine çırağına sahip çıkmasını ve iş yerinden ayrılmasını istediklerini belirten Usta, çırağın sürekli iş yerinde kaçtığını ve iş yerini terk ettiğini kötü bir çevre ve arkadaşlık kurmaması yönünde devamlı söylemesine rağmen çırağını ise sürekli kaçtığından korkutmak amacıyla böyle bir yola başvurduğunu ifade etti.
Çevrede bulunan vatandaşları ise şimdiye kadar böyle bir dayak görüntüsünü görmediklerini ilk kez sosyal medyada izlediklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49