Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yine kaza, 1 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgilere göre kaza Siverek-Hilvan karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Selahattin A.(37) idaresindeki 70 70 EY 937 plakalı araç, başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, takla atarak karşı şeride geçti. Takla atan araç önce önce Mehmet E.idaresindeki 34 GC 7396 plakalı otomobile daha sonra ise Hasan Y. yönetiminde bulunan 34 KL 3487 plakalı tıra çarparak durabildi. Meydana gelen kazada araçta bulunan sürücüsü Selahattin A.ile aynı otomobilde bulunan Esat A. (31) yaralandı.

Çevrede bulunan kişiler tarafından olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan Esat A.tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49