Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Urfa'da voleybol heyecanı başlıyor

Cumhuriyet sosyal tesislerinde yapılan lansman toplantısı, Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın İsmail Hakkı Köseali,Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, İl Milli Eğitim müdürü Şerafettin Turan kamu kurum müdürleri katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu,"Şanlıurfa’da olmaktan çok mutluyuz, biz Voleybol Federasyonu olarak Kupa Voleyi Şanlıurfa’ya getirmekten ve Şanlıurfa halkı önünde Türkiye’nin bu güzide şehrinde 8 tane Türkiye’nin önemli takımını ve bu önemli takımların içinde önemli olimpiyatlarda oynamış dünya şampiyonasında oynamış çok değerli oyuncular, hocaları siz Şanlıurfa seyircisi ile buluşturmanın keyfinin yaşıyoruz. Buraya geldiğimiz dakikadan beri sayın valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, garnizon komutanımız, Haliliye belediye başkanımız değerli emniyet müdürümüz ve gençlik spor müdürümüz bize sonsuz destek verdiler. Sizin önünüzde onlara Voleybol federasyonu adına teşekkür ediyorum. Dünden beridir bizim söylediğimiz bir sözümüz vardır, federasyon başbakanımız “Her Yerde Voleybol Var” diye bir sloganları var. Bu slogana karşın şimdi de Şanlıurfa’da Voleybol diyoruz. İnşallah bu voleybol ziyafetinde çiğköfte ziyafeti gibi keyfi bugünde voleybol ziyafeti ile keyif almaya başlayacaklar. Bu voleybol Şanlıurfa’da kalıcı bir takım ile Efeler ve Sultanlar liginde sürekli bir takım görerek, Şanlıurfa’yı Avrupa da da dünyada da tanıtmak için önemli bir adım olur. Örneğin İnegöl Belediyesi Efeler ligin ve Avrupa şampiyonası oynuyor. Bundan sonra inşallah Şanlıurfa’da Efeler Ligine bir takım çıkartarak Şanlıurfa’yı Avrupa da ve dünyada tanıtır. Spor biliyorsunuz dünyadaki en güzel tanıtıcı olaydır, maçlarımız bugün başlayacak 4 maç arka arkaya devam edecek yarında yarı final maçları var bu maçlarımızdan 2 tanesi yarın TRT Spordan canlı yayınlanacak. Final maçımızda Pazar günü saat 2’de oynanacak buda TRT Spordan canlı yayınlanacak. Buda Şanlıurfa için büyük bir tanıtımdır federasyon olarak Şanlıurfa’ya verdiğimiz bir katkıdır"diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Öncelik olarak Kupa Voley heyecanını Şanlıurfa’ya yaşatan ve vesile olan başta sayın valim, il emniyet müdürümüz yine biz büyükşehir belediye olarak ve bizim bu talebimizi yine geri çevirmeyen Voleybol Federasyon başkanımız ve başkanlığımız Şanlıurfa’mızın adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kupa Voley maçlarının Şanlıurfa’da yapılması, aslında spor salonları içerisinde çok güzel olan voleybolun genç ekibi olan Şanlıurfa’yla bu heyecanın buluşması, şehrimize yakıştığını düşünüyorum, inşallah şehrimizin bu maçları, heyecan ile izleyeceğiz. Bugün saat 12 itibarı ile ilk maç başlıyor, Şanlıurfa heyecanı hak eden bir şehir 650 bin öğrencisi olan bir şehirdir, bu şehir bu tür ulusal ve uluslararası organizasyonların yapılması için herkesle birlik ve beraberlik oluşturmuş durumdayız. Şanlıurfa’ya gelen herkesi Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum"dedi.

Vali Abdullah Erin ise," Voleybol as başkanımız Ahmet beyin huzurunda Voleybol Federasyonuna teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’da Kupa Voley maçlarının yapılması davetini kırmadılar bu yüzden onları Şanlıurfa’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Büyükşehir belediyemizi ve diğer kurul ve kuruluşlar Şanlıurfa’mızı spor faaliyetleri acısından ulusal ve uluslar arası alanda Şanlıurfa’mızı daha iyi yerlere taşırır ve inşallah hedeflerimize ulaşırız. Voleybol takımız bu konuda iyi bir şekilde temsil ettiler. Çok iyi oyuncularımız bu karşılaşmalarda performanslarını ortaya koyacaklar. Şanlıurfa halkına bu süreçte bu organizasyona daha fazla ilgi göstermeleridir. Şanlıurfa halkı olarak ilgileri voleybol takımız ve bizim için önelidir. Bu süreçte onlardan isteğimiz spor salonların tıklım tıklım doldurmalarıdır. Bundan sonra hem ulusal hem de uluslararası alanda Türkiye’nin en önemli olan Şanlıurfa’nın da böyle spor faaliyetlere ve müsabakalar ev sahipliği yapmalı ve devam etmeli ve inşallah voleybol takımız yani hemşerilerimiz başarılı olurlar. Bir kes daha Şanlıurfa adına voleybol federasyonunu teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaVoleybolErkek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49