Öne Çıkanlar Havalı Kornalar İmha Edildi kavga urrfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu urfa haber

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kudüs vahşeti protesto edildi
Türkiye Kardeşler Birliği Şanlıurfa İl başkanlığı Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde bir araya gelerek Filistin’de yaşanan olayları protesto ettiler. Dernek üyelerinin bir araya geldiği açıklamayı grup adına İl Başkanı Numan Kadiroğlu olkudu.
‘İslam dünyasına bir gözdağıdır aslında’
TURKAB İl Başkanı Numan Kadiroğlu, “ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını Nakbe'nin yıldönümüne denk getirmesini İslam dünyasına bir gözdağıdır aslında. Bu zillet tek başına ABD'ye yeter de artar bile. Sadece ABD mi? Hayır! Dünyanın en zulüm güçleri, bütün emperyalist devletler İsrail denen korsan Siyonist terör çetesini destekliyor. Tump, "İsrail için harika bir gün" diye mesaj atarken adeta dünyayla dalga geçiyordu. Ama unuttuğu bir şey var... Kudüs asla sadece {mescid-i Aksa değildir. Kudüs, El-Halil'de meftun olan {hz.Yakup (a.s), Hz. İbrahim (a.s), Hz. İshak(a.s.) ve Hz. Yusuf (As.) demektir. Kudüs; Zeytin dağındaki Hz. Davut (a.s) Hz. Rabia-tül Adeviye ve Hz. Selam-ı Farisi demektir. Kudüs Isra ve Miraç’tır. Kudüs İlk Kıblesidir. Kudüs İslam'ındır İslam'ın kalacaktır. Yalnız sadece söz ile yapılan zulümleri lanetlemek ile bitmiyor vazifemiz.” dedi.
‘Kudüs'ün kaderi ümmetin kaderidir’
“Kimin neye gücü yetiyorsa o anlamda icraatta bulunması gerekmektedir.” Diyen Kadiroğlu, “Yoksa ABD ve onların işbirlikçileri en çok da İslam dünyasının, ümmetin sessizliğine güveniyorlar. Kudüs nefessiz kalırsa ümmet boğulur. Kudüs direnişin can damarıdır. Kudüs direnişin mihenk taşıdır. Unutmayalım ki, Kudüs'ün kaderi ümmetin kaderidir. Kudüs'ün esareti ümmetin esaretidir" Türkiye Kardeşlik Birliği olarak bizler de, ABD'nin Tel Aviv'de bulunan Büyükelçiliğini uluslararası hukuku ve ilgili tüm BM Kararlarını ihlal ederek Kudüs'e taşımasını şiddetle kınıyoruz. Bu taşımada hukuki açıdan Yok hükmünde saydığımızı ilam ediyor, bu uğurda canlarını hiçe sayıp sadece kınamak için meydanlara inen silahsız Filistinli şehit kardeşlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49