Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa'da işçi alımı kuraları çekildi
Orman Genel Müdürlüğü orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 7 Orman İşçisi, 6 Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar,7 Aşçı,7 İtfaiyeci, 3 İşletme Elektronik Bakımcısı olmak üzere toplam 50 adet Geçici İşçi alımı için kura çekimi yapıldı.
Kura çekimi Karaköprü ilçesinde bulunan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan kura çekimine Orman bölge görevlileri ve Noter Yetkilileri katıldı.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
"Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü bağlı işyerlerine 7 adet Diğer Orman İşçisi, 6 adet Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar,7 adet Aşçı,7 adet İtfaiyeci, 3 adet İşletme Elektronik Bakımcısı olmak üzere toplamda 50 adet Geçici İşçi alımı için kura çekimi yapıldı.
kontenjan sayısının 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday Noter huzurunda 28/04/2022 Perşembe günü saat 09:00'da Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Doğukent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Karaköprü / ŞANLIURFA adresinde bulunan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi adresinde tamamlandı"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit. Demir 2 yıl önce

İş. 4. Çocuk. Ev. Kirdam

banner24

banner49

banner48