Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Bir Günde Üç Mevsim

Şanlıurfa’da beklenen yağış geçtiğimiz cumartesi günü etkisini gösterdi. Son 5 yıllın en kurak yıllını yaşayan Şanlıurfa'da son üç gündür etkili olan yağışlarla çiftçinin de yüzü güldü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün bir hafta daha yağış beklediği kentte, yetkililer de vatandaşların dikkatli ve hazırlıklı olması konusunda uyarılarda bulundu. Yağmur sonrası açan Güneş ile birlikte gökyüzünde beliren gökkuşağı görenleri mest etti.

Özellikle kırsal alanlarda etkili olan aşırı yağışlar beraberinde su baskınlarını da getirdi. Yağışlar nedeniyle evleri su altında kalan vatandaşların imdadına ise Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) ekipleri yetişti. Ekipler bir yandan evine su giren vatandaşlara yardımcı olmaya çalışırken, diğer taraftan da tıkanan mazgalları açtı. Kış boyunca yağmur yağmadığı ilçedeki iki gündür su baskınlarına neden olan yağış, çiftçinin yüzünü güldürdü.

Yağmur bulutlarının ardından gökkuşağı açtı. Karaköprü ilçesinde adeta kemer gibi saran gökkuşağı çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Karaköprü ilçesine görünen gökkuşağı kameralar tarafından da görüntülendi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaGunesYagmurGokkusagı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49