Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da araca silahlı saldırı, 2 ölü

Olay, Şanlıurfa- Hilvan karayolun 20. Kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Karaköprü İlçesinde Hamurkesen Mahallesi yakınlarında kişi yada kişilerin kullandığı 06 BD 0604 araç İbrahim Kızılok.(30) ve Murat Yılmaz(50) içinde olduğu 34 BKG 893 plakalı araca uzun namlulu silahla ateş açıldı. Silahla ateş açan kişi yada kişilerin araçları kaza yaptı saldırganlar yaya olarak kaçtı. Silahlı saldırı ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri İbrahim Kızılok ve Murat Yılmaz öldüğü sapladı.

Savcı ve olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybeden 2 kişi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ölenlerin Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri bu gece yapılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49