Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy sanlıurfa 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 14 terörist sınırı geçmeye çalışırken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da sınırı geçmeye çalışan terör örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda sınırı geçmeye çalışan 12 kişi ile onlara yardım ve yataklık eden 2 kişi yakalandı. Gözaltına alınan 14 zanlı arasında DEAŞ terör örgütünün sözde Genel Sağlık Emiri Kefah Basheer Hussaın ile örgütün Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 Avrupalı üyesinin de olduğu öğrenildi.

Yakalananların birinin Hollandalı, birinin Fas asıllı İngiliz uyruklu, 7'sinin Cezayir uyruklu, 2'sinin Suriye uyruklu, 2'sinin Irak uyruklu ve birinin ise Mısır uyruklu olduğu öğrenildi. Zanlılardan 13 çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken Mısır uyruklu bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaDeaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49