Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Urfa 112 Personelinden Afrin'e Hazırız

İki gün önce Genelkurmay Başkanlığından, Afrin operasyonunun, "Zeytin Dalı Harekatı" adıyla, başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK hedeflerine yönelik bir süredir devam eden topçu atışlarının ardından savaş uçakları ile bombaladıktan sonra dün itibarıyla kara hareketi de başladı. Türkiye'de bir çok kurum, STK ve çalışanlar tarafından sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdı.

Şanlıurfa'da Acil Servis Hizmetlerinde çalışan sürücüler İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe yazarak gönüllü olarak görevlendirme yapılacak ekipler arasında yer almak istediklerini bildirdi.

İl sağlık müdürlülüğüne yazılan dilekçede;

"Devletimiz malumunuz terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele vermektedir. Bu mücadle kapsamında 20.01.2018 tarihi itibariyle Afrin'e "Zeytin Dalı " operasyonu başlatmıştır. Biz 112 Acil sağlık 112 acil servisindeki sürücüleri olarak görevlendirmeye hazır olduğumuzu beyan etmek isteriz. Operasyona destek amacıyla 112 ASH olarak görevlendirilecek ekiplere, mümkünse gönüllü olarak karılmak istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSaglıkPersonel112
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49