Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Tehlikeye aldırış eden kim!

Hava sıcaklığının gölgede 38 dereceye kadar yükseldiği Şanlıurfa’da, sıcaktan bunalan bazı çocuklar, yasak olmasına rağmen ŞUTİM yanında bulunan süs havuzlarına girerek serinledi. Bazılarının elbiseyle girdiği süs havuzunda serinleyen çocuklar, daha sonra parktaki beton zemine uzanarak kurulanmaya çalıştı. Sıcaktan bunalan bazı oruçlu vatandaşlar ise ağaç gölgesinde uyumayı tercih ettiği görüldü.

Havuzda eğlenerek, yüzen çocuklar havalar sıcak olduğu için havuzlara girdiklerini ve bu şekilde eğlendiklerini söyledi. Ücretsiz yüzme havuzlarının uzak olmasından kaynaklı gitmediklerini belirten çocuklar, “Biz parkta oynuyoruz, oynayınca terliyoruz ve süs havuzlarına girerek, serinliyoruz. Ailemiz bizi havuzlara götürmüyor, biz de arkadaşlarımızda parkta ya da sokakta oyun oynuyoruz. Yorulunca da havuzlara giriyoruz"dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49