Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Engelli Vatandaşlar Unutulmadı

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan engelli sığınmacılara tekerlekli sandalye dağıtımına başlandı. Daha önce Hayırlı kadınlar topluluğu birimi tarafından tespit edilen engeliler, Geçici görevle çadırkentte atanan kamp müdür yardımcısı Gazanfer Erbay tarafından çadırda ziyaret edilerek tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Engelli çocuklara tekerlekli sandalye yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Çadır kentteki engelli muhacirleri çadırlarında ziyaret eden ve Geçici görevle çadırkentte atanan kamp müdür yardımcısı Gazanfer Erbay ”Çadır kentimizde engelli sığınmacı kardeşlerimizi çadırlarında ziyaret ettik. Onlarla hasbıhal ederek sorunlarını dinledik. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimize tekerlekli sandalyelerini verdik. Çadır kentin tamamında engelli kardeşlerimizi ziyaretlerimiz devam edecek. İhtiyacı olan engelli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecektir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49