Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

“Solan Yüzler Gönüllü Gençlerle Gülüyor”

Damla Projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı Üniversite öğrencilerinden oluşan 25 genç, gönüllülük esasına göre 4 gün boyunca düzenlenecek olan çeşitli etkinliklere katılacak.

Aile, kurum, yetimhane, huzurevi ve engelli dernekleri gibi çeşitli yerlere ziyaretlerde bulunan katılımcı gençler, yatılı ilköğretim bölge okulu etkinliklerine katılıyor, çevre ve mezarlık temizliği yapıyor ayrıca proje ile gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı buluyor.

“SOLAN YÜZLER GÖNÜLLÜ GENÇLERLE GÜLÜYOR”

Hiçbir maddi karşılık beklemeden Şanlıurfa’ya gelen gönüllü gençlerin yapacağı etkinliklerle solan yüzlerin güleceğini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gönüllü gençlere teşekkür etti.

Her gencin mutlaka gönüllü olması gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “Her genç mutlaka bir projede gönüllü olarak çalışmalı solan yüzleri güldürmeli diye düşünüyorum. Gençlik Merkezi liderlerimizin eşlik ettiği Damla Projesi Şanlıurfa’da ilgi görüyor. Gönüllü gençlerimiz bir hafta burada çeşitli etkinlikler düzenleyecek projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaGencDamlaProje
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49