Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır surıye

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Eski Yöneticisinin Mutlu Günü
İş adamı ve eski Şanlıurfapsor yöneticilerinden Hacı Yavuz'un oğlu Avukat ve aynı zamanda Karaköprü Belediyesinde Encümen olan Müslüm Yavuz Mardinli İş adamı İsmail Azun'ın kızı Bayan Hakime Esra Azun ile birleştirdi.
Şehitlik çamlıkta yapılan muhteşem organizasyon ile dünya evine giren çiftlerin düğününe, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol,Eyyübiye belediye başkan yardımcısı Halil Kızılelma,Ak parti Karaköprü meclis üyeleri,Şöferler derneği başkanı Osman Karakeçili,Evren sanayi koop başkanı Mustafa Arslan, Oduncular ve Kömürcüler Odası Başkanı Hadi Öğe, İş adamları, STK yöneticileri, Yavuz ve Azun ailesinden çok sayıda davetli katıldı. Düğüne gelen davetlileri Yavuz ve Azun ailesi giriş kapısında tokalaşarak sıcak bir şekilde karşıladı.
Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda geline takı takmak için davetliler sıraya girdi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaDugun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49