Öne Çıkanlar Havalı Kornalar İmha Edildi kavga Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu urfa haber rodrıguez

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar dikkat! Artık paralı oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, uzun bir süredir ücretsiz olarak hizmet veren '63 Balıklıgöl' ring hattında önemli bir değişikliğe gidiyor. Yapılan resmî açıklamaya göre, 28 Kasım 2023 tarihi yani bugünden itibariyle bu hat artık ücretli olacak.

Belediye yetkilileri, Şanlıurfa'nın ulaşımında vatandaşların görüşlerine önem vermek amacıyla '63 Balıklıgöl' ring hattında anketler düzenlediklerini belirtti. Yapılan anketler sonucunda, katılımcıların yüzde 73'ünün ücretli taşıma olasılığına sıcak baktığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan anketlere göre, halkımızın çoğunluğu '63 Balıklıgöl' ring hattının ücretli olmasından yana görüş bildirmiştir. Bu nedenle 28 Kasım 2023 tarihi itibariyle diğer hatlardan yapılan aktarmaların ücretsiz devam etmesine karar verilmiş olup, ancak ara duraklardan binen yolcuların ücretli taşınmasına karar verilmiştir" denildi.

Yolcuların belirli bir kesiminin ücretsiz taşıma politikasına destek vermesi, belediyenin bu değişikliği hayata geçirmesinde etkili oldu. Ancak, bu kararın uygulanmasıyla birlikte, özellikle '63 Balıklıgöl' ring hattını kullanan yolcular arasında nasıl bir tepki alacağı merak konusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49