Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da terör operasyonu, 4 gözaltı
Şanlıurfa il Jandarma komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince Kent genelinde silahlı terör örgütlerinin deşifre edilmesine ve üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devem ediyor.
il Jandarma komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, Şanlıurfa’nın Eyyübiye, Ceylanpınar ve Bozova ilçelerin silahlı terör örgütlerinin deşifre edilmesine ve üyelerinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Operasyonda PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan Ö.E. ve M.K., FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan aranan Ö.A. ve PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan M.E. isimli şahıs yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler Jandarma karakoluna götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49