Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da otomobil atlara çarptı, 6 yaralı

Kaza, Şanlıurfa- Bozova karayolu Tülmen mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halinde olan ve henüz sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen otomobil önüne çıkan atlara çarptı. Meydana gelen kazada Mevlit K., Tuba K., İsmail K., Ramazan Y., Fatma A. Ve Abdulkadir K. Yaralanırken 4 at ise çapmanın etkisi ile yola savrularak yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile yerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekiplerin yaptıkları ilk müdahalenin ardından 6 yaralı ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49