Öne Çıkanlar Şanlıurfada 13 aranan şahsı yakalandı Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Siverekte iki araç çarpıştı Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli aile

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kardeşi tarafından öldürüldü

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Akpıyar Mahallesi 4044. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, ağabey ile kız kardeşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi öğrenilmeyen ağabey, yanında bulunan pompalı tüfekle 26 yaşındaki kız kardeş B.E.’yi vurdu.

Defalarca ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan zanlıyı olay yeri civarında bulunan emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Ağabey emniyet ekiplerince karakola götürülürken ağır yaralı B.E., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 26 yaşındaki B.E., doktorların tüm müdahalelerine kurtarılamadı.

Olayla ilgili emniyet ekipleri inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49