Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Otogar’ da Bayram Yoğunluğu Başladı
Kurban Bayramı’nın 10 günlük tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar bugün itibarı ile Şanlıurfa Otogarın akın etti. 10 günlük gibi uzun bir kurban bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine gitmek için 10 gün önceden rezervasyon yaptırmışlar. Son dakikada bilet almaya gelen vatandaşlar ise boş yer bulamıyorlar. Otobüs firmaları ise otobüslerinin doluluk oranlarının yüzde 90’lara ulaştığını belirtti. Urfa’ya gelen araçların yüzde yüzünün ful olduğunu söyleyen otobüs firma müdürleri Şanlıurfa’dan giden araçların ise yüzde 90’larının doluluk oranına ulaştığını belirtti. Bilet fiyatlarının geçen yıllara oranla artış göstermeyip aynı seyirde olduğunu belirten firma müdürü, “Geçen bayrama baktığımızda bu bayramda bilet fiyatlarında herhangi bir artış olmadı ve olmayacak fiyatlar sabit bir şekilde olur yoğunluk olsa bile o fiyattan müşteriye satılır.” dedi.
‘Yoğunluk 10 gün sürer’
“Bayram yoğunluğu olarak gidiş istikametlerinde değil de geliş istikametlerinde büyük bir yoğunluk var.” diyen işletme müdürü, “Ağırlıklı olarak dönüşlerde bayramın birinci ve ikinci günü başlar. Yaklaşık bir hafta 10 gün sürer. Halkımızın mağdur olmaması için geliş biletlerini bile hemen buradan kesmelerini istiyoruz. Böylelikle kendi adlarına daha sağlıklı olacaktır. Vatandaşlarımız bellik bilinir firmalarla yolculuk etsinler, özellikle acente sözleşmesi olan firmaları tercih etsinler. Yani korsan firmalarla gitmemelerini tavsiye ederim mağdur olmamaları adına çünkü onların garantisi yok.” dedi.
‘Dönüşlerde de ek seferler devam edecek’
“Şuanda bile ek seferlerimiz var bayramdan sonra da devam edecektir”, ifadelerini kullanan firma müdürü, “Şuanda İstanbul’da gelen 7 tane aracımız var, Bursa’dan 4 tane var, Mersin’den 6 tane bulunmaktadır. Nasip olursa dönüşlerde de ek seferlerimiz devam edecektir. Gelişlerde hiçbir araçlarda yer olmadığı için biletlerle otomatikman tükenmiş durumda. Dönüşlerde de bayramın ikinci günü yoğunluk olacaktır. Araçlarımız dolmak üzeredir. Bilet fiyatlarına gelince biletlerde geçen bayramla aynı değerde değişen bir şey yok ondan dolayı vatandaşlarda bu alanda rahatlar. İler ki günlerde de artış olmayacak fiyatlarımız sabittir dediğim gibi vatandaşlar bu alanda rahat.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaOtobusOtogarBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49