Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'dan 5 TIR İnsani Yardım malzemesi gönderildi

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu öncülüğünde İdlib’deki insanlık dramından canını kurtarmak için Türkiye sınırına dayanan savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere, üç TIR Elazığ depremindeki vatandaşlar ise 1 tır insani yardım malzemesi gönderildi.

Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi'nde tören düzenlendi. Törene İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkan Yardımcısı Mehmet Adil Saraç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, SUTSO Başkanı İbrahim Halil Peltek, Memur-sen Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, dernek üyeleri katıldı.

İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem,"İç savaşın sürdüğü Suriye'de özelikle İdlib'in sürekli rejim ve Rusya tarafına sivil ve masum halkın üzerine bomba yağdırdığı insanların zulümden katliamdan kaçıp bir umud ile Türkiye doğru gelen kırsalda aç açıkta kalan kardeşlerimize bugün 4 Tır Elazığ depremindeki vatandaşlar ise 1 tır Yardım gönderdik, bu iyilik tınlarımızın yolla çıkmasına katkı sağlayan Umud kervanı, Karaköprü ve Haliliye müftülüğü ile Suriye dayanışma derneklerine gönüllerine teşekkür ediyoruz"dedi.

Yapılan konuşmaların ve yapılan duanın ardından içerisinde battaniye ile un, yağ, helva, zeytin, peynir, patates ve soğan bulunan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır İdlib'e 1 tır ise Elazığ'a uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49