Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Turist Sayısının Artması Yüzleri Güldürdü
Hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu Şanlıurfa'da tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Hazreti İbrahim'in doğduğu, Hazreti Eyyüp, Hazreti Elyasa ve Hazreti Şuayp peygamberlerin yaşadığı rivayet edilen ve bundan dolayı "peygamberler şehri" olarak anılan Şanlıurfa, inanç turizmi açısından önemli potansiyeli barındırıyor. Bahar mevsiminin gelmesiyle hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu kentte, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar park ve bahçelere akın etti.Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar, Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağaraya girerek, dönemin hükümdarı Nemrut'un zulmünden kurtulmak için annesi tarafından burada bir süre gizlenen peygamberin hatırasının bulunduğu mekanda dua ediyor.
Daha sonra Hazreti İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl'e geçen vatandaşlar, satın aldıkları yemleri balıklara atarak vakit geçiriyor.

Anahtar Kelimeler:
TurıstBalıklgolUrfas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49