Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kardeş kavgası, 1 ölü, 1 yaralı

Kavga, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Sumaklı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yaşayan iki kardeş arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada Vehbi A., Furkan A. (23)yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından çağrılan 112 acil sağlık ekiplerine olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Vehbi A., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralı Furkan A. tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri kırsalda ve hastanede yaşanacak olumsuzluklara karşı güvenlik önlemi alırken olayla ilgili de inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49