Öne Çıkanlar Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Siverekte iki araç çarpıştı Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli urfa Şanlıurfada 13 aranan şahsı yakalandı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Büyük Fetö Operasyon, 26 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa merkezli Adıyaman, Antalya ve Malatya illerinde FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütünün Adalet Yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında 5 Zabıt Katibi ve 9 ceza infaz kurumu müdürünün de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Ayrıca yine FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında; 20/12/2019 günü Şanlıurfa merkezli İzmir, Amasya, Adıyaman, Kırıkkale, Ankara ve İstanbul illerinde gözaltına alınan ve aralarında ihraç edilen emniyet amiri ile komiser yardımcılarının da bulunduğu 5'i polis ve 1'i öğretmen olmak üzere 6 kişi çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49