Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa AK Kadınlar Destek Turunda

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve üyeleri kadın seçmenlere ulaşmak için ev toplantıları düzenliyor.

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayı Gülendar Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, Filiz Cevheri, ve il ve ilçe teşkilattan ve çok sayıda kadın kolları üyesi Eyyübiye , Haliliye ilçelerinde Süleymaniye, Dedeosman mahallesi ve Anadolu gençlik derneğinde düzenlenen ev toplantısında bir araya geldi. Mahallelerdeki kadın seçmenlerle buluşan partililer, 24 Haziran seçim sürecinde partilerine ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Şanlıurfa AK Parti Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “ 24 Haziran seçimleri daha önceki seçimlerden çok daha önemli. Çünkü hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, hemde milletvekilleri için oy kullanacağız. Ülkemizin, milletimizin, Şanlıurfa’mızın, çocuklarımızın geleceği için, daha da önemlisi İslam âleminin huzur ve refahı için oylarımızı Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye vermeliyiz. Ablalarımızdan, kardeşlerimizden ricamız, 24 Haziran günü mutlaka sandık başına giderek oylarını Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye kullansınlar. Evde eşlerinizi ve oy kullanacak çocuklarınızı da aynı şekilde yönlendiriniz. Yakınlarınızı da ikna ediniz. İnanın ülkemizin, bizlerin ve en önemlisi de çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49