Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Sağanak Yağış Kent Genelinde Etkili Oldu

Şanlıurfa'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış gök gürültüsüyle etkili oldu. Kent genelinde etkili olan şimşek ve gök gürültüsü, bazı mahallelerde camları yerinden oynattı. Son günlerde kurak günler geçiren ve hava sıcaklıklarının 20 derecelerde seyrettiği Şanlıurfa'da, sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur, kısa sürede etkisini artırdı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kurtulamazken, araç sürücüleri yağış nedeniyle trafikte ilerlemekte zorlandı. Meteorolojiden yapılan açıklamada ise sağanak yağmurun sel baskınlarına neden olabileceği ve 2 gün boyunca kentte etkili olacağı bildirilerek, vatandaşlarından dikkatli olmaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49