Öne Çıkanlar Havalı Kornalar İmha Edildi Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu kavga rodrıguez Bakan Fakıbaba: Halfeti Tekstilin Merkezi Olacak

Bu haber kez okundu.

Polislere sınırda veda yemeği verildi
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi karşısında bulunan Suriye'nin kobani kentinde üç aydır çatışmalar devam ederken sınırda güvenliği sağlayan polislere veda yemeği verildi.
 Şanlıurfa  Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı sınırın sıfır noktasında bulunan Mürşitpınar Jandarma Karakolunda polislere ve Basın Mensuplarına yemek verdi. verilen veda yemeğine Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Yardımcısı Sunay Balıklıkaya ve çevik kuvvet ekipleri katıldı. Öğle yemeğinde polislerle bir araya gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı," Başta İstanbul, Ankara, Mersin ve Adıyaman'dan gelen 150 polis  personelimiz aylardır burada görev yapıyor onun için personelimize ve basın mensubu arkadaşlarla bir araya geldik Burada yaklaşık üç aydır görev yapan polis arkadaşlara teşekkür ediyorum görevleri sonu eridi yerlerine yeni personel gelecek arkadaşlarımıza  günün anısına  birer hediye verdik" dedi.
Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın sınırın sıfır noktasında verdiği öğle yemeğinde her hangi bir tehlikeye karşı yemek yenilen yere zırhlı araçlar siper yapıldı. Yemeğin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı memleketlerine gidecek olan polislere hediyeler verdi. sınırda topluca hatıra fotoğrafı çektiren Polisler minibüslere binerek görev yaptıkları illere hareket ettiler.(

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49