Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı trafık kazası sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Piazza’nın Son Model Otomobili Göz Kamaştırıyor
Seçkin marka karması, her zevke ve bütçeye uygun ürün seçenekleriyle herkesin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza, bir ziyaretçisine son model Toyota C-HR hediye etmeye hazırlanıyor. Piazza’nın ortak kullanım alanında adeta göz kamaştıran sıfır kilometre otomobile sahip olmak isteyenlerin 23 Nisan 2018 tarihine kadar aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak fiş ya da faturaları ile danışma birimine başvurarak kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.
Şansını artırmak isteyenler ise hem uygun fiyatlarla ihtiyaçları olan ürünleri alıyor hem de her 150 TL ve üzeri alışveriş için yeni bir şans kuponu alarak hayalleri süsleyen lüks otomobile bir adım daha yaklaşabiliyor.
Piazza AVM’ye gelen her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı olan Toyota C-HR çekiliş kampanyası 23 Nisan 2018 tarihinde sona erecek. Son model otomobilin sahibi, 27 Nisan 2018 tarihinde Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda ziyaretçilerin de katılımıyla gerçekleşecek olan çekiliş ile belirlenecek.

Anahtar Kelimeler:
UrfaPiazzaAlışveriş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49