Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Otopark Girişini Umursayan Kim!
Şanlıurfa'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddelere araçların gelişi güzel park edilmesi vatandaşları rahatsız ediyor. Özellikle hastane otopark önünde araçların park etmesi araç giriş ve çıkışlarında tıkanmasına neden oluyor.
Balıklıgöl devlet hastanesi önünde bulunan otopark girişinde park eden araçlar giriş ve çıkış yapan araçlara engel olmakta. Yola gelişigüzel park eden araçlar nedeniyle hasta yakınları büyük sorun yaşadıklarını ifade eden hasta yakınları," sürücüler işin kolayını kaçıyor, otopark girişine araçlarını park ediyor, otoparka girecek ve çıkacak insanları hiç düşünmüyor, otoparka aracımızı koyduğumuzda bazen saatlerce bekliyoruz çıkmak için çok duyarsız sürücüler var "diye tepki gösterdiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAracOtopark
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49