Öne Çıkanlar ısraıl Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Artık Çırak Yetişmiyor Müzik Sempozyumu 63 Bildiri İle Tamamlandı

Bu haber kez okundu.

Motorine büyük zam geliyor
Piyasalarda dalgalanmalar sürerken benzin fiyatı ve mazot fiyatı için brent petrol doğrudan belirleyici olmaya devam ediyor. OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Fed'in izlediği politikalar ve Rusya'da, Çin'de yaşanan küresel gelişmeler ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları cephesindeki beklentiler değişiyor. Motorin fiyatları için Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Peki benzin ve mazot fiyatı bugün ne kadar, kaç TL oldu?
DV'nin yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılmasının ardından benzinde 40 kuruş, motorinde 38 kuruş, oto gazda (LPG) 15 kuruş gelen zammın ardından Motorine 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam bekleniyor.
Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;
İstanbul'da motorin litre fiyatı 25.20 liradan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 26.65 liradan satılıyor.
Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 78,12 dolardan işlem görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49