Öne Çıkanlar urfahaber Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül urrfa urfa haber

Bu haber kez okundu.

LAÜ TEMSİLCİSİ’NDEN KAMU-SEN’E ZİYARET
Lefke  Avrupa Üniversitesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Mehmet Güneş, Şanlıurfa Kamu-Sen Başkanı Hikmet Karakuş’u makamında ziyaret etti. Güneş ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı 11 sendikanın (Türk Büro-Sen, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Ulaşım Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Diyanet-Sen, Türk Emekli - Sen) bulunduğunu ve bu sendikalardan herhangi birine üye ailelerin çocuklarına Lefke Avrupa Üniversitesi’nin % 30 burs verdiğini bildirdi. Güneş ayrıca, hiçbir üniversitenin böyle bir burs vermediğini, LAÜ’nün burs vermekte çok cömert davrandığını, %100,%50,%30,%25,%20 oranında  burslar verdiğini ve bursların öğrencilerin eğitim-öğretim hayatları boyunca hiçbir şekilde kesilmediğini dile getirdi.
Güneş Lefke Avrupa Üniversitesinin öğretmen, polis ve asker çocuklarına % 30 burs imkanı sağlandığını da vurguladı.
 Karakuş ise, Güneş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Lefke Üniversitesi’nin Kamu-Sen ile yaptığı anlaşmanın çok anlamlı olduğunu ve bu anlaşma sayesinde eğitim-öğretime büyük bir destek yapıldığını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49