Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Larva Dönemi Öncesi ‘Kışlak’ Mücadele Başladı

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İlaçlama Birimi, kara sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmalarının en önemli dönemi olan larva dönemi öncesi kışlak mücadelesi başlattı. Larva ve haşere mücadelesinde ekipler, 32 merkez ve 138 kırsal mahalledeki çalışmalarını planlı şekilde devam ettiriyor. 4 ekip ve 30 personelle yürütülen çalışmalarla, larva döneminde sinek popülasyonunda artışın engellenmesi hedefleniyor.

Periyodik olarak sürdürülen çalışmalarda çöp konteynerleri, su birikintileri, depolar, rögarlar ile yayılımın olabileceği alanlarda etkin bir ilaçlama çalışması yürütülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49