Öne Çıkanlar Hakkında 9 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi rodrıguez GSS borcu olanlar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın trafık

Bu haber kez okundu.

Kumbaralarını Filistin İçin Bağışladılar

Birecik İlçesinde ‘’Özgür Filistin’in Yanındayız’’ sloganıyla yardım başlatan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin’ gönderilmek üzere bağışladı.

Öğrenciler, kumbaralarından çıkan harçlıkları İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Birecik Şubesi Başkanı Abdülhakim İzci’ye teslim etti.

Bu güzel hareketin bütün insanlara örnek olduğunu belirten İlçe Müftüsü İzci, "Bu güzel hareketiniz bütün insanlara örnektir. Büyükler de sizin gibi paylaşımcı olursa dünyada hiç kötülük kalmaz. Hep iyilik olur. Sizler de ömrünüz boyunca hep iyilik peşinde koşun inşallah. Kumbaralarınızı Filistin’deki kardeşleriniz için bağışladınız. Ben bu hassasiyetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49