Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır harran sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Keşküş, “Sizler Gurur Kaynağımız Olacaksınız”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü tanıtan sinevizyon gösterimiyle başlayan ve İl Müdürü Keşküş’ün biyografisinin okunmasıyla devam eden kariye günleri etkinliği gençlerin yoğun ilgisini gördü.

KEŞKÜŞ, “BABAM ÇOK ZOR ŞARTLARDA BENİ OKUTTU”

Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfa’da ki sporun yerini gençlere aktaran İl Müdürü Keşküş, Şanlıurfa’nın spor şehri olma yolunda ilerlediğini ve bunu yerel yönetimlerin desteğiyle başardıklarını söyledi.

Babasının işçi olduğunu zor şartlarda kendisini büyüterek, okuttuğunu vurgulayan İl Müdürü Keşküş, şimdiki gençlerin çok şanslı olduğunu ve ellerindeki imkanların ne kadar iyi olduğunun farkında olmadıklarını aktardı.

Ketteki başarılı ve Milli sporculara değinen İl Müdürü Keşküş, “ Şanlıurfa’mızda lisanslı 54 binin üzerinde lisanlı sporcumuz var. 72 Milli sporcumuzve Dünya ve Avrupa şampiyonumuz var bunlar önemli dereceler ve önemli rakamlar gönül ister ki daha iyi olsun daha çok şampiyonumuz olsun buda sizin desteklerinizle ancak mümkün sizler spor yapacaksınız tesislerimize geleceksiniz yeteneklerinizi keşfedeceksiniz gurur kaynağımız olacaksınız” dedi.

TÜRKİYE – UKRAYNA VOLEYBOL MÜSABAKASI ŞANLIURFA’DA YAPILACAK

Önemli müsabakaların Şanlıurfa’da yapılması ve farklı spor branşlarının Şanlıurfa’ya taşınması için ellerini taşın altına koyduklarını aktaran İl Müdürü Keşküş, gençlere Erkekler Voleybol Milli takımının önemli bir karşılaşmasının Şanlıurfa’da yapılacağının müjdesini verdi.

Gençleri Türkiye – Ukrayna karşılamasına davet eden İl Müdürü Keşküş, “20 Mayıs’ta 5 bin kişilik 11 Nisan Spor Salonumuzda saat 15:30’da Türkiye - Ukrayna Erkekler Voleybol Milli Maçımız var hepinizi davet ediyorum. Mehmet Hocamızdan söz alalım sizi maça getirsin” dedi.

İL MÜDÜRÜ KEŞKÜŞ, GENÇLERLE DİKKAT OYUNU OYNADI

Getirdiği Şanlıurfaspor formalarını oynattığı oyunla başarılı olan 3 gence hediye eden İl Müdürü Keşküş, dikkat ve reflekslerinin ölçüldüğü oyunla salonu kahkahalara boğdu.

Yükseliş Koleji Kurucusu Mehmet Ali Sezer’in İl Müdürü Hakan Keşküş’e teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından program hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49