Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

İki Bakan Tarihi Platoyu Gezdi

Şanlıurfa’ya dün gece tarifeli uçakla gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte bugün sabah namazını Balıklıöl Platosu içerisinde yer alan Dergâh Camisi’nde kıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de eşlik ettiği Fakıbaba ve Özlü, daha sonra Hz. İbrahim’in doğduğu mağarayı ziyaret ederek, şifalı su içtiler. Hz. İbrahim'in ateşe atılmasıyla oluştuğu rivayet edilen Balıklıgöl'ü de ziyaret eden Bakanlar, gölü dolaşıp ve kutsal olduğuna inanılan balıklara yem atarak dua etti

Cami çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Fakıbaba, sorun da dinledi. Ziyaretlerinde ciğer kebabı ustalarıyla konuşan Fakıbaba patent müjdesi verdi. Fakıbaba, Ciğer Urfa'da yenir, başka yerde bu lezzeti bulamazsınız. Ciğerin anavatanı, en güzel yapıldığı yer Şanlıurfa'nın ta kendisidir. İnşallah patentini alacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBakanFakıbaba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49