Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden 10 Bin Kişiye Tirit İkramı
Haliliye Belediyesi tarafından Hazreti İbrahim Peygamber Camiinde düzenlenen tirit ziyafeti, vatandaşların katılımıyla sabahın ilk ışıklarıyla başladı. 10 bin kişilik hazırlanan tirit programına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Haliliye Müftüsü Abdulhekim Öz, belediye meclis üyeleri ve ilgililer katıldı. Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle her yıl geleneksel hale gelen tirit etkinliğini bu yılda düzenlediklerini söyledi. Din Görevlileri ve İmamlar Haftasını da etkinlikle birleştirdiklerini anlatan Başkan Canpolat, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:
“Haliliye İlçe Müftülüğü ve İl Müftülüğü ile birlikte burada sanayi camisi'nde esnaf kardeşlerimizle ve din görevlileri kardeşlerimizle bir arada oluyoruz. Bu yıl yine pandemi kuralları çerçevesinde sabah namazını eda ettikten sonra, sabah namazının ardından vatandaşlarımız ve esnafımızla burada hep beraberiz. Beraber dualar ettik, İnşallah her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de memleketimiz için, vatanımız için, ilçemiz için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyacağımızı ifade etmek istiyorum. Değerli İl Müftümüze, İlçe Müftümüze, Değerli İlçe Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve buradaki haziruna katılımdan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ise yaptığı açıklamada “Haliliye Belediyemiz tarafından geleneksel hale gelen tirit ziyafeti programına katıldık. Tiritin bizim gönlümüzde ki yeri ayrıdır. Peygamber Efendimizin en çok sevdiği yemekler arasındadır. Bu hususta başta başkanımız ve tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.

Tirit programına katılan vatandaşlarda etkinlik nedeni ile duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48