Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy sanlıurfa 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Gülebak'tan Vali Tuna'ya plaket

İçişleri kararnamesi ile Merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Polis evinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Vali Tuna Polis evinde Şanlıurfa'da bir yılın değerlendirmesini basın mensuplarına yaptı.

Şanlıurfa Valisi yaptığı değerlendirmenin ardından , Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler dernek başkanı Tahir Gülebak Şanlıurfa valisi Güngör Azim Tuna'ya görev süresince yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

Gülebak yaptığı açıklamada, Sayın Valimiz Şanlıurfa'nın kanayan yaralıları vardı, o kanayan yaralarına parmak bastı Şanlıurfa'da bazı insanlar rahatsız oldu ama, inancından vaz geçmedi, Şanlıurfa'nın çıkarları ve Şanlıurfa'nın geleceği için çok güzel işler yaptı. Bizde Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler derneği olarak bugünün anısına Sayın valimize bir plaket takdim ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaValıTuna
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49