Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı trafık kazası sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Fuar Merkezin Yapımı Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar, Genel Sekreter Yardımcısı M.Emin Yeşiltaş, Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol ve beraberindekiler, inşaatı devam eden Şanlıurfa Fuar Merkezini dolaşarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesinde yapımına başlanılan Şanlıurfa Fuar Merkezi 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak. Dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek alanı gezen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar burada bir açıklama yaparak inşaatın fiziki durumunu aktardı.

GAP’ın başkenti Şanlıurfa’nın bölgenin cazibe merkezi konumunda olduğunu dile getiren Acar, Tarım, sanayi ve diğer alanlarda ilerleme içersinde olan kentimizde belediyecilik anlamında altyapı ve üstyapıda kentin geleceğine hükmedecek olan yatırımları yaptıklarını kaydetti.

Acar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız gelecekteki vizyonumuzu ortaya koyarak önemli projeleri birer birer hayata geçirmektedir. Bunlardan birisi de Şanlıurfa Fuar Merkezidir. Kapalı alanı toplam 25 bin metrekare, açık alanı ise 60 bin metrekare olmak üzere toplamda 80 bin metrekare alan üzerine kurulu Fuar Merkezi inşaatını inceledik. Yaklaşık yüzde 25’lik bir kısmı tamamlanmış. Nasip olursa 2018 yılında 11 Nisan Kurtuluş Gününde halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. İnşaat tamamlandığında bölgede eksikliği hissedilen birçok alanda halkımıza hizmet edecektir” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar , “Ayrıca Başkanımızın sıkça ifade ettiği ‘Yol Medeniyettir” düsturundan yola çıkarak ciddi atılımlar yapmaktayız. Kırsal yollarda kentimize 2017 yılı içersinde 1000 km’nin üzerinde bir yol yaptık. Diğer yandan da Karaköprü Maşuk Bölgesinde trafiği rahatlatmak adına önemli yol ağı kazandırdık. Açtığımız yollarda bölgenin rahat nefes almasını sağladık. Bu işlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar ve beraberindekiler daha sonra Maşuk Seyrantepe Mahallesi’nde serimi devam eden asfaltlama çalışmasını gezdi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaMerkezFuar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49