Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Fatih Bucak, 31 Mart yerel seçimlerinde yine kilit rol oynayacak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VE AK PARTİYE AÇIKTAN DESTEK VERMİŞTİ

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde dikkatleri yine üzerine çeken Fatih Bucak, en son 14 Mayıs Genel Seçimlerinde bağımsız aday olmuş “Bir oy bana bir oy cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a” diyerek kendisine oy veren seçmenlerin Erdoğan’a oy vermesini sağlamıştı. AK Parti’ye yaklaşık 30 bin 40 bin oy desteğinde bulunmuştu.

31 MART YEREL SEÇİMİNDE DE PARTİLERİN İLGİ ODAĞI OLACAK

Şanlıurfa’da geniş bir seçmen kitlesi bulunan, Fatih Bucak, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerde yine farkını konuşturacağa benziyor. Bir oyun bile kıymetli olduğu seçimlerde Fatih Bucak’ın 30 bini aşkın oy potansiyeli ile bu yerel seçimde de kilit rol oynaması bekleniyor

FATİH BUCAK’IN SEÇMEN KİTLESİ BİRÇOK PARTİNİN İŞTAHINI KABARTIYOR

Fatih Bucak’ın seçmen kitlesi, birçok siyasi partinin iştahını kabartırken bazı siyasi partilerin de onunla kontak kurmaya çalıştığı öğrenildi. Şanlıurfa’da hatırı sayılır bir oy potansiyeli bulunan Fatih Bucak’ın birçok siyasi parti için kilit oya sahip olması ise dikkat çekiyor.

Ancak Fatih Bucak’ın duruşunu her zaman AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yana göstermesi bilinen bir gerçek.

Fakat 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih Bucak’ın AK Parti ile mi bağımsız mı yoksa her hangi bir parti ile mi adaylık yarışına gireceği merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49